Levertijden, Retourneren & Verzendkosten

Levertijden

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 13.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden binnen het netwerk van DHL of een andere vervoerder. Mogelijk worden daarom pakketten geleverd door een partner van DHL of een andere vervoerder. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de product pagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Bestellingen geplaatst op vrijdag na 16:00 uur en in het weekend worden op maandag verzonden.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van o.a.. DHL . Over het algemeen zal de aflevering de binnen 15 werkdagen tussen 8:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Trackingcode?

Op de werkdag van verzending wordt een mail verstuurd met daarin de trackingcode(s) ( als deze beschikbaar is ) en inhoud van het pakket/de bestelling. Deze trackingcodes zijn tevens terug te vinden in de bestelhistorie van het account en zijn altijd leidend.

Retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

HERROEPINGSRECHT

“De klant heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Men krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@yourtopbags.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Product beschadigd?

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen of is uw product beschadigd? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@yourtopbags.com. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Verzendkosten

Verzendkosten zullen per land en per bestelling verschillen.